onlyinyourdreams

Alla inlägg under november 2011

Av Tove Blomquist - 22 november 2011 16:22

mjukis-byxorna på och en filt.. ! känns som en rätt skön dag. förlåt föresten för att jag inte har bloggat nått, men har helt enkelt inte haft någon lust ! men ska försöka få igen allt denna veckan   som sagt så ja, jag var i överby! där jag köpte mej bland annat.. en helt vanlig grå tröja, en svart kjol och leggings från gina! lite smått och gott sådär. 

 men ska nu försöka göra mina läxor och ha en super dag! p&k Tove 




Av Tove Blomquist - 18 november 2011 22:50

känns ganska härligt att sitta här i sovrummet (hos mamma) helt själv, så tyst och lugnt, då alla tankar kan andas helt fritt ! ska snart sova hade jag tänkt mig, har inte några helg planer, kanske ska mamma och vi andra åka till överby, men som sagt, bara kanske ... det får vi helt enkelt se imorgon ! jaja, godnatt alla, sov hur underbart som helst !


 

Av Tove Blomquist - 18 november 2011 15:00

sitter hemma och vart sjuk hela dagen, har knappt orkat sitta upp i soffan... men det börjar kännas lite bättre ! ska om en liten stund packa tilll mamma, och sen bär det av att ta tåget till mammi! där jag ska försöka rensa min hjärna lite... ´för nu känns det som den ska sprängas, bokstavlig talat... det har vart en jobbig vecka, men det börjar kännas mycket bättre nu, förhoppningsvis så blir nästa vecka en mycket bättre vecka ! hoppas ni alla har haft en bra dag, och att den fortsätter att ha de! kram Tove 


   

Av Tove Blomquist - 17 november 2011 20:15

Storm i hjärtat, hjärnan gungar, själen försvarar. 

Kärlek, sorg, svek, rädsla, hopp, ovisshet. 

Alla känslor slåss om en plats i mitt hjärta. 



----------


har inte så mycket att skriva om denna dagen.. så det enda ni får är några ord och en förhoppning att jag orkar att skriva mer imorgon! har vart en förjävlig dag.. men hoppas bara att jag orkar skriva lite mer imorn, men ni får bara vänta och se! hoppas ni alla har haft en lite bättre dag en jag. men ska dra, have a god day ! 

   

Av Tove Blomquist - 16 november 2011 21:29

vad är det för fel på mig?

jag är rädd för andras blickar
jag är rädd för andras skratt
nej, jag är alldeles för feg

jag håller på att sprängas, vad ska jag ta mig till?

varför gör jag precis som alla andra vill?
jag måste bli stark
jag måste finnas till

Jag måste göra
det omöjliga

 

---------------------------


vill bara säga att min söta ängel fyller år idag ! hela 10 år !

älskak dej jimmi, 

lite roligt att när jag var liten och fick veta att jag skulle få ett syskon.. jag blev helt förstörd.. men sen tänkte jag.. hm.. jag kanske får en lilla syster.. men nej då.. du kom ! självklart blev jag lite arg för jag hade verkligen förväntat mig att få en syster, men du blev verkligen som min syster, du och jag gjorde allt tsm, vi lekte med min saker och vi lekte med dina saker, vi bråka, vi var fiender, vi var vänner, men hur mycket vi än bråkar så kommer jag älska dej över allt annat i världen, kommer alltid finnas där för dej! du är värd att andas för, älskar dig jimmi !

 












Av Tove Blomquist - 15 november 2011 20:26

Trodde aldrig jag skulle säga det här men jag saknar dig, du vet vem du är. 


Ensam i mörkret så att det inte hörs
Börjar den tysta gråten så att ingen störs

Magen vrider
Känslorna svider


Solens strålar snart
Tröstar med att det snart blir dag
Då finns inte svag
Bara nya tag

......


louise kom till stackars mig efter skolan, jag satt här hemma och bada och tänkte på dom som gick i skolan.. haha.. då fick jag ett sms "jag kommer till dig idag" HAHAH, nemen visst, som sagt hon kom hit, vi prata lite och hade det riktigt trevligt, fast hon väckte mej när jag sov i soffan.. hon knacka på dörren typ hundra gånger fast att jag hade sagt var jag hade gömt nyckeln ! "jag blir så dum av dej.." hehhe ;)



smallville in my heart! 

Av Tove Blomquist - 15 november 2011 09:39

hemma och är sjuk.. kul... jaja, har tittat på drygt 5 avsnitt av smallville!

   


smallville in my ♥   


Av Tove Blomquist - 14 november 2011 19:06

huvudet värker, ögonen svider, magen mår illa... ont i ryggen.. detta är inte min dag ! ska nog försöka gå och lägga mig tidigt, och så får vi se om jag går till skolan imorgon. vill ju inte bli sjuk nu ! dagen idag har väl vart sådär.. var påväg att somna flera gånger i skolan,  jaja, ska nog antagligen stänga ner datorn, gå och trösta äta lite choklad, tjockt! 

fick föresten se en sak för ett litet tag sen ! dom kanske ska ändra 15 års gränsen på "twilight - breaking dawn" till 11 ! läs här 


p&k

     




Ovido - Quiz & Flashcards