onlyinyourdreams

Alla inlägg under augusti 2011

Av Tove Blomquist - 21 augusti 2011 19:27

en helt underbar dag har gått med almä, vi gjorde allt möjligt! hon är helt enkelt underbar. men tiden har gått FÖR snabbt! snart skola ju ! det är inget som gillas.. men efter att alma hade åkt hem gick jag direkt till duschen och tog en varm, lååång dusch! det va länge sen sist man gjorde de:o men nu sitter jag bara här med pappa i vardagsrummet och tar det helt enkelt lugnt! för imorn börjar verkligheten. gå upp tidigt, läxor, prov, jobbiga personer, bra personer. jo livet är ju underbart!som jag sa till pappa för nån dags sen, snart 1 till år på helvetet.. han bara skratta!


imorn ska jag har på mej min nya tröja från ginatricot, och rea byxor på lindex.


eller jag tror det iaf;) får se imorn!:)

men ska nu gå och fixa mitt hår, ses, puss och kram hela dan!

Toveeblomquist

Av Tove Blomquist - 20 augusti 2011 21:06

rea överallt! love it! jag skulle gärna ha skrivit allt jag har köpt idag men är med alma så vill inte tillbringa "hela" min tid här!:) så nu ska jag och hon hitta på nått att göra:D chip och dricka och kanske en film? hm, kanske:)


 

Av Tove Blomquist - 19 augusti 2011 23:13

äntligen har man kommit hem till ett bra bredband! imorn ska jag & min moster (jenny) åka till borås och handla några av mina presenter som vi gör varje år, det är roligt att umgås med med min moster/fader. det bästa med att vi åker imorn det är att det är sjukt mycket rea överallt! och det betyder (för er som inte fattar?) att jag får mycket mer kläder/saker! happyface!(a)


skola snart oxå! ogillas av många!

men måste sova innan jag dör av trötthet !(a)

/ Toveeblomquist

Av Tove Blomquist - 17 augusti 2011 20:40

är ju hos mamma som sagt och hon har världens dåligaste bredband så jag har inte kunnat skriva tills nu ! men ni överlever, right?(; men har inte gjort så mycket, i söndags åkte jag till mamma, finns som vanligt inget att göra.. så film hela dagarna, jag sola faktiskt igår, helt sjukt va vädret förändras!:o i ena stunden är det sol och andra stunden regnar de! jag själv tycker att de ska vara sol hela tiden! för då slipper man sitta inne hela dagarna. men ska nu gå och kolla på en film som går på 6:an, "familj på väg", såg reklamen på tv och jag måste ju se vad det är för nått ju!;) bloggar så snabbt jag kan! om inte bredbandet cp ur igen!-.-

Av Tove Blomquist - 12 augusti 2011 23:13

skara sommarland idag då.brände ansiktet och axlarna.. vilken tur man har...


kommer hem och har as ont, men det blir att ta hand om sej själv lite när ingen annan gör de(;

hårinpackning, och sen en lång varm dusch.


jag har två favorit bloggar här i "blogg-världen".(;

isabelle strömberg, 4 sep 1993 .. här

och

Kenza zouiten 21 april 1991.. här

det är 2 fantastiska bloggaren som har och kommer förändra mitt liv. läser deras bloggar dagligen, dom ger mej råd även att dom inte vet de. även lite kul att isabelle fyller år 1 dag före mej!:D lite coolt ändå! jag hoppas att i framtiden blir jag som en av dom här sötnosarna!


:*

//Toveeblomquist

 

Av Tove Blomquist - 12 augusti 2011 08:00

nu dra vi! kommer hem ikväll! hoppas det blir fint och varmt väder imorn!:D

blir att ha på sin långarmad topp från ginatricot

  jaag själv älskar den, den är skön, mysig, och min stil på kläder(:


 

Av Tove Blomquist - 11 augusti 2011 22:48

har inte hänt så mkt idag..natalie kom en liten stund igen. sen har det inte hänt så mkt mer, har packat tills imorn då jag, jimmi & pappa åker till skara sommarland!

ibland kan min pappa va riktigt snäll, vi har pratat om det här länge nu, kanske 2 månader. att jag vill ha hårförlängningar, och pappa har sagt kanske :D ett svagt ja!(; man får väl hoppas på det bästa!


 

Av Tove Blomquist - 10 augusti 2011 19:50

skapat en nu kategori där ni kan se vad jag hellst vill ha


www.stylebytyra.se


 


as snygg bikini! vill ha den!:DDDD

kostar 299kr.

överdelen är twistad.

amerikansk flagga på.


Ovido - Quiz & Flashcards